En aften med JVFST er en aften med en mission: jagten på "melodien der blev væk"!
Ja og teksten og indholdet er også blevet væk og derfor skal vi tilbage i tiden!
Tilbage til den gang hvor der var guf i melodierne og guld i teksterne, selv når de blot var ment som det rene og skære underholdning.
En aften i selskab med JVFST er således en aften i selskab med udødelige komponister og tekstforfattere som f.eks Sven Asmussen, Åge Steentoft, Kai Norman Andersen, Bent Fabricius-Bjerre, Herman D. Koppel, Ewald Petersen, Sven Møller Kristensen, Poul Sørensen m.fl
Musikken og sangene præsenteres med humor og højt humør og med udgangspunkt i den klassiske klavertrio, med en syngende kontrabassist, stifter vi også bekendtskab med en lang række andre instrumenter som den kromatiske mundharpe, vaskebrættet, ukulelen, fløjteorglet, melodikaen, saven (efter behov) bl.a.
Kom i godt humør, kridt danseskoene og genoplev klassikere som: Pølsesnak, Kys Hinanden, Dit Hjerte er i fare Andresen, Ølhunden, Admiralens Vise, Sangen om Larsen, Når en sailor går i land og mange, mange flere.

 
   
   
Jacob Venndt's Fabulous Swing Trio er:  
   
 
   
Jacob Venndt - bandleder, mundharmonika, sang og bas

Frontfigur i "The Dixieland Gipsy Band" som spillede dansk guldalderjazz i hele norden, Tyskland og sågar New Zealand (2006-2015).
Er sponsoreret af det japanske mundharpefirma Suzuki og optræder også som skuespiller og musikalsk entertainer.
 
   

 
   
 
   
Pojken Flensborg - piano

Uddannet på det Jyske Musikkonservatorium og Guildhall School of Music and Drama i London. 10 CD'er i eget navn. Samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra, DR Underholdningsorkester, Århus Symfoniorkester, Prinsens Musikkorps, Slesviske Musikkorps og mange andre. Har spillet sammen med navne som Kenny Wheeler, Billy Cobham, Finn Ziegler, Stig Rossen, Jesper Lundgaard o.m.f.
 
   

 
   
 
   
Per Kolling - trommer

Den oprindelige trommeslager fra det hedengangne jive/swingband "Tintin og Hårtørrerne".Per Kolling er en mangearmet "swingende" trommeslager som har medvirket på et stort antal udgivelser og har turneret landet tyndt med et utal af danske kunstnere - har spillet og behersker vidt forskellige musikalske stilarter. Per Kolling har i perioder beskæftiget sig med musicals, teateropsætninger, underlægningsmusik til tv/multimedie og har produceret flere cd udgivelser i eget studie. Med Jacob Venndt og Pojken Flensborg er Per Kolling tilbage og igen i kontakt med sit grundlæggende dna, nemlig den hæderkronede swingmusik.